Summa sidvisningar

fredag 2 oktober 2015

Glada besök på stan

Undrar om Fabian läste bloggen igår? Han sov nämligen hela natten för första gången på väldigt länge. Han sov till halv sex och då var Robert snäll och gick upp med honom för han var ändå vaken.

Vi har haft lite ståträning vid spisen idag och Fabian bjöd på våfflor :)
Jag och Fabian sov middag mitt på dagen. Det är så skönt och få slumra till lite om det så bara blir tio minuter en kvart. Är som en ny människa efteråt. 
När vi vaknat hade vi "mys" i fåtöljen med söta fötter i munnen.
Vi var ut på stan och i allt myller av människor bland all god mat på kvällskvisten. Det var en fantastiskt fin himmel och som ett rött sken över hela stan.
Vi träffade massor med glada, bekanta ansikten. Jag tror folk går man ur huse när Matmarknaden besöker Falun. Det är jättekul. 
Ett bekant ansikte som även synts i tv på Biggest Loser när Robert var med var Helene.
Hon och hennes man bor i Ystad men var i Falun och hälsade på över helgen. Så kul att se dom igen! Deras son jobbade här på Matmarknaden så han träffade vi igår. Fast då visste vi inte att det var han, men han kände igen Robert.
På söndag ska vi på dop igen.
Jag har sytt lite doppresenter nu på kvällen. Perfekt att kunna sy presenterna själv. Ingen har likadana kläder. Blev en klänning, leggings och en mössa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar