Summa sidvisningar

måndag 21 september 2015

Svar på våra prover

Igår kväll spelade vi Bingolotto. Loket var programledare och vimsigare än nånsin, men han är ju lite till åren så han gjorde det bra ändå. 
Jag och Fabian gick upp först i morse. Han har varit riktigt dålig i magen idag och Robert har varit hemma med honom. Jag har haft en bra dag på jobbet.
När jag kom hem från jobbet stod mina killar och hade fixat mat. Lax i ugn med citronsås och potatis till. Sen blåbärspaj till efterrätt. 
Fabian diskade så både han och hela köket blev vått.
Vi fick svar på våra prover häromdagen. Vi fick ju lämna blodprov för att se om någon av oss bar på genen som gav Fabian kromosomavvikelser. Ingen av oss bar på nåt genetiskt. Hade det varit så hade det varit 25% risk att om vi skulle fått fler barn att även den fått det. När det har uppkommit i Fabian går inte att säga. 

Har tittat på Heja Sverige nu på kvällen. Framtiden känns ljusare för Fabian när man ser dessa varma, kärleksfulla, glada, bekymmerslösa, fina tjejer och killar. 

Det blir ingen öppna förskolan imorgon även om Fabian var bättre i magen på kvällen. Han får ta det lite lugnt hemma  (hur det nu ska gå till) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar