Summa sidvisningar

torsdag 17 september 2015

Har drömt om frisyrer

När jag vaknade i morse och kollade mig i spegeln så kände jag att jag var en värdig vinnare av en klippning. Herregud, att man bara lyckas få till en sån frisyr under natten. Jag har drömt om frisyrer hela natten. Massa konstiga drömmar. Jag var tvungen att klippa av mig allt mitt långa hår för det var helt omodernt. Jag var så ledsen för jag ville verkligen inte ha kort hår men så blev det. Jag fick mörkt kort hår. Sen vaknade jag och såg ut såhär......
Fabian släpade runt på sitt lego i alla rum när han vaknat. Jag fick till och med duscha med lego för första gången i mitt liv.
Tur att vi har Hemköp nära och att dom öppnar tidigt. Efter dusch och frukost gick vi ut i spöregnet ner till affären.
Vi skulle baka en morotskaka som jag skulle bjuda på till Bingon på jobbet. Det är inga problem att spänna fast Fabian i ståskalet längre. Han vet att då får man röja gärnet i köket och smaka på en massa gott. För det gör han också nu. Han stoppar visparna i munnen och smakar på smeten lite försiktigt. 
På eftermiddagen när Robert kom hem från jobbet stod ståskalet kvar i köket. Fabian reste sig mot ställningen och försökte liksom klättra upp. Jag blev lite förvånad när jag kom in i köket och Fabian stod i skalet bredvid Robert och diskade. Det var första gången som Robert spänt fast honom själv så jag blev imponerad av båda mina killar där.
Helt plötsligt gillar han att stå i ståskalet jättemycket. Morotskakan blev föresten mycket god och uppskattad på jobbet. Bingon gick jättebra också och vi hade riktigt kul.
Det har varit regn och rusk hela dagen. Robert och Fabian gick och handlade mat mellan skurarna. Robert är så glad över att han får på sig bärselen och också kan ha Fabian på ryggen. Fabian älskar att sitta där. Han lutar sig mot ryggen och gosar in sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar