Summa sidvisningar

onsdag 23 september 2015

Full fart från morgon till kväll

Jag har mitt alarm ställt på klockan 07 varje morgon när jag ska jobba. Jag tror jag kan räkna på en hand gångerna den hunnit ringa. Jag har även ett larm på två ben som "ringer" i 06 tiden oftast....
Så även i morse. Han börjar direkt med att röja gärnet. Först på sitt rum sen släpar han ut alla saker och sprider dom i hela lägenheten. Att dricka morgonkaffet i lugnan ro i soffan det kan man glömma.
Varför dricka kaffe när man kan leka med bilar och "mysa" istället?! Vi har dock lite olika syn på det här med mys jag och Fabian.
Det är full fart på den här lilla killen. Kan inte lämna honom ur sikte en enda sekund.
Han reser sig och försöker att klättra överallt. Men det här med att ta emot sig när man ska ner eller sätta sig, ja dit har vi inte kommit än. Det säger pang och pladask i golvet bara. Lång så in i vassen är han också. Jag måste sätta en spärr på skafferidörren. Han är där hela tiden. Når precis allt han inte ska och hämtar smooties stup i ett. Han har full koll på vart dom finns :)
På jobbet hade jag planerat promenad (om vädret tillät) vilket det inte gjorde. Det spöregnade när jag cyklade till jobbet. Var som en dränkt katt när jag kom fram. Sen stod det som spön i backen hela förmiddagen just då vi tänk gå ut. Men jag fick en massa andra administrativa uppgifter gjorda istället. Det är svårt ibland att hinna med allt på en halvtid. Men jag lär mig nog med tiden. Det gäller att planera rätt. Jag vill så himla mycket och älskar mitt jobb, så ibland blir det lite för mycket. Att jag typ gör saker på icke arbetstid. Men som sagt jag lär mig nog med tiden. 
När jag cyklade hem från jobbet sken solen. Jag och Fabian tog en promenad till affären. Så idag har jag cyklat drygt en mil samt gått en halvmil. Det är bra vardagsmotion. Älskar att kunna cykla till jobbet. Blir lite värre i vinter men då får jag gå eller ta bussen när vädret är för tufft. Ibland behöver jag ju ha en massa saker med mig också och jag är ju oftast utan bil då Robert har den. Lite svårt för honom att ta bussen till jobbet då det är han som kör den och måste hämta bussen i Sågmyra på morgonen. Imorgon börjar han klockan 04 så hans klocka ringer redan före 03. Så att jag får sova till klockan 06 känns rätt okej ändå....

På kvällen hade jag och Fabian en mysstund på mitt vis som jag gillar♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar