Summa sidvisningar

fredag 28 augusti 2015

Min man och min bästa (enda) vän♡

Var ut till Grycksbo och hämtade Fanny och Selma för att åka och handla lite. Fanny brukar få skjuts av sin svärmor och handla då hon bor i lägenheten ovanför dom. Men hon den stackarn ligger på sjukhus för gallbesvär just nu. Dessa jäkla gallstenar som ställer till det för var och varannan människa.
Fanny har alltid haft en förkärlek till rosa. Hon fick därför en väska i försenad present i hennes stil. Hon älskade väskan från första stund och blev jätteglad. 
Det har varit invigning på nya Resecentrum idag. Jag och Fabian tog en promenad dit för att kolla hur det såg ut. Det var inget dåligt bygge. Stort som bara den.


Imorgon skulle Robert vara borta hela dagen. Jag som för det mesta alltid är hemma fick sån lust att göra något imorgon kväll. Det känns som att det är sommarens sista helg. Jag vill sitta på en uteservering, titta på glada människor och ta ett kallt glas vin i solen.

Bara det att sista åren har jag i stort sett isolerat mig från omvärlden och skrämt bort dom vänner jag har. Jag kan inte komma på nån jag kan fråga som vill göra mig sällskap för en trevlig kväll... 

Robert blev så glad över att jag äntligen kom med förslaget själv och vill göra något. Så imorgon kväll går vi ut tillsammans. Han är verkligen min allra bästa vän. Har aldrig tråkigt i hans sällskap.
Till mina vänner har jag varit en dålig vän sista åren. Men jag vet att dom förstår mig och vi vet var vi har varandra ändå. Vi har alla våra perioder i livet som är lite uppochner. 


När han kom hem på rast nu på kvällen hade jag gjort hemgjord pizza och en god vitlökssås till den. Jag älskar kalla såser och röror.
I den här hade jag lätt creme fraiche kryddade med paprikapulver, pressade i en vitlök, salladskrydda och Louisiana hot sauce (som typ tabasco) 
Det blev så sjukt gott att ha på pizzan! 
Man får krydda lite på känn, min blev ganska stark och med mycket smak av vitlök. Precis så som jag ville ha den. 

1 kommentar:

  1. Jag förstår verkligen att Fanny blev glad för väskan. Den är jättefin!! :-) Karin.

    SvaraRadera