Summa sidvisningar

tisdag 11 november 2014

Ståskalet inlämnat på förlängning och fyndat skor på loppis

 Hittade en bilr på Fabian och Elin från i julas. Då satt han så bra på hennes mage som vi trodde att det låg en liten Sixten i, men ut kom världens sötaste lilla Alice :-)
 Alice och Elin har varit och hållit oss lite sällskap på kvällen medans Robert var borta på nåt möte.

 Det var två små trötta barn så vi satte dom i badkaret för att hålla dom vakna en stund till.


 Dom plaskade så det yrde vatten överallt.

 I morse gick jag och Fabian iväg till öppna förskolan. Han lekte som vanligt med alla bilar och inte med dom andra barnen. 
Sångstunden ville han inte heller vara med på. Han hasade ut ur rummet och in till lekrummet igen. Efter lite lek blev han trött så han fick äta lite gröt sen gick vi en sväng så han somnade i vagnen. Då gick jag hem och stoppade i mig själv lite mat.
Vi skulle vara på Aktiv Ortopedteknik klockan 12:30. Passade så bra att Robert kunde vara med dit då han slutade klockan 12.
Fabian tyckte inte att det var allt för skoj att mäta ut ståskalet. Men det gick bra och nu är det itusågat för att förlängas med sex centimeter. Dom ringer oss när det är klart så vi får hämta det.
 Vi åkte och handlade efteråt och sen förbi på Gerswornergården och åt lunch där. Tyvärr fick inte Robert behålla sin, han kräks ofta efter operationen. 
På vägen hem stannade vi till på secondhand butiken. Där fyndade vi två par riktigt fina skor till Fabian för endast 70 kronor för båda paren!! 
Han avskyr att ha skor på sig men vi måste försöka att vänja honom med det. Ska erkänna att vi inte heller gillar när han har skor på sig. Hans fötter blir så himla tunga och hänger som två blyklumpar på honom som bara fastnar i överallt. Imorgon hoppas jag kunna hinna pyssla lite, mamma kommer hit och leker med Fabian lite då. I morse gjorde jag färdigt ett hjärta som jag fått som önskemål att göra till ett par som nyss gift sig.

1 kommentar:

  1. Om det är gummisulorna/spännen som envist fastnar när han har skorna på, kan du ju sy små överdrag i tyg så kanske ni slipper det problemet. Ungefär som sådana där blå plastöverdrag man har som skoskydd vid lägenhetsvisning, på sjukhus etc... Karin.

    SvaraRadera