Summa sidvisningar

söndag 19 oktober 2014

Vilken kalasbra kalasdag

 Vilken fantastisk helg vi haft. Vi har lånat Alice och haft det mysigt. Det är så kul att hon och Fabian är så snälla med varandra, även om det råkar bli något för hårt tag ibland. Dom har inte riktig koll på sina kroppsdelar nån av dom :-)
 Hon är så himla söt, go och glá lilla Alice. Eller Ålis som vi kallas henne när hon ålar fram på golvet.


 Vi gjorde ju en tårta till Fabians kalas. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig. Den blev som kakorna, ful men god. Vi hade gjort hallonmousse och lemon curdmousse  mellan lagren i tårtan. Skulle ha gjort helt andra figurer på tårtan men jag hade inte färgerna till det och inte ekonomin för att köpa dom just nu. Köpte en klutt med vit sockerpasta och skapade ett par egendomliga bilar och en fantasifigur som fick pryda tårtan.
 Allt vi bjöd på var hembakt och det hör verkligen inte till vanligheten här hemma. Allt var även laktosfritt så att alla kunde äta. Rasmus och Felix är lite känsliga för det. Laktos alltså, inte laktosfritt.
 Fabian fick massor av bilar, motorcyklar, lastbilar och sängkläder i present. Och så fick han bidrag i sin spargris av Rasmus och farfar.
 Fabian har lekt hela dagen med gudmor Elin och George med sina saker. Vilka fantastiska människor, så otroligt varma, snälla och omtänksamma.

 Vi var lite kulturella och gick runt Stora stöten med Elin och George. Hade riktiga kameran med mig idag. Går att zooma in rätt bra med den.

 Utsikt över hela staden.

 Någon riktig Berguv såg vi inte nu heller.
 Efter vår rundvandring gick vi till Geschworner gården och åt helgbuffé då vi hade 2för1 kuponger där. Mormor/mamma, Elin och Alice var där och väntade på oss.

 Alice blev trött efter maten så hon somnade i vagnen på väg hem. Fabian höll sig vaken. Elin var med hem och fikade och Fabian fick present av henne med. Sen åkte hon hem till sig en sväng och Alice låg kvar hos oss och sov i två timmar till.
 Vi vandrade genom dom gamla kvarteren hem för att visa Elin och George hur vår fina stad ser ut. Deras tåg hem gick halv åtta på kvällen. Fabian hade lekt med dom hela dagen och somnade i sin säng innan dom ens hunnit fram till tågstationen när dom gått. Saknar dom redan, så otroligt enkla människor att ha omkring sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar