Summa sidvisningar

lördag 4 oktober 2014

Min man är en superhjälte!



Klockan 9:30 åkte jag upp och ställde mig i kön på bytesmarknaden, en halvtimme innan dom skulle öppna. Kön ringlade lång redan då och fyllde snabbt på sig efter oss. Elin och Dennis var där och fyndade lite till Alice


Efter fynden tog vi en fika :) 









Jag hittade en pulka, täckjacka, vantar, två tröjor, ett par byxor och en sittvagnsdyna allt för 250 kronor tillsammans. Glömde ta med dynan på bilden. Allt matchar i färgerna med vagnen ;)
















 Vi gick ner på stan sen tillsammans hela familjen. Hittade ju en jacka i Rättvik igår jag blev sugen på men inte köpte. Vi skulle kolla på stan om det fanns någon liknande där och det fanns det på Kappahl. Det var även 25% rabatt om man hade Kappahlkort. Det hade jag också men inte med mig. Men, när man bor så nära på stan så var det ju bara för mig att skutta hem och hämta det.

Medans jag skuttade hem så gick Fabian och Robert omkring kvar i butiken och väntade på mig och passade min jacka då det bara fanns en kvar i den storleken med. När han gick runt där så fick han syn på en kvinna som varit inne i butiken på museét och snattat förut. Han höll ögonen på henne lite extra och rätt som det var började hon att slita av lappar på saker och stoppa på sig prylarna.

Han gick genast för att tala om för personalen att hon höll på att snatta. Hon hade fått syn på att Robert sett henne och började gå därifrån men personalen kom ikapp henne. Dom kollade igenom hennes väska och där fanns en massa alkohol och ett par solglasögon hon tagit av lappen på. Nu lyckades hon komma undan på nåt vis ändå.
Robert visade vart hon stått och där hittade dom en massa avplockade lappar och saker hon inte hunnit få med sig tack vare Privatdetektiv Wickström som var skarp i blicken!! 

Han kan min man :-) 
Och jag fick en snygg, varm, skön jacka. Tyvärr hade dom ingen extra "stoppa-snattare-rabatt" ;)







 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar