Summa sidvisningar

onsdag 24 september 2014

Vänner, fynd, framsteg och världens roligaste mammaIgår kväll somnade Fabian efter en lång stund i min famn. Ville inte alls ligga i sin säng och sova, jag passar på att njuta så länge han vill somna i famnen.


I morse gick vi ut på promenad med min fina vän Malin och hennes lilla bebis. Det blev en tur på 7 km. Det var kyligt ute så att idag åkte åkpåsen fram, även vantarna åkte på. Fabian tyckte nog att det var mysigt för han bara låg ner och njöt. Somnade inte förrän vi kommit hem och han fått i sig lite mat. Mormor var hit och busade lite också. 
På tal om mormor. Hon är så jäkla rolig, utan att hon vet om det. Måste berätta om en gång när hon skulle hämta pizza som hon och hennes syster beställt. Kan hända jag berättat det förut men det tål att upprepas för det är så kul.
Dom var hos min moster i Bjursås, mamma bodde i grannbyn Grycksbo. Moster hade ringt och beställt och mamma skulle åka och hämta. 

Hon åkte till Grycksbo Pizzeria för att hämta pizzorna, men när hon kom dit var inga såna pizzor beställda som hon skulle hämta. Byn har två pizzerior så hon tänkte att dom var väl såklart beställda på den andra pizzerian.
Så hon åkte dit för att hämta dom. Men nej, inga såna pizzor beställda där heller. Då slog det henne!! Såklart hon hade beställt pizzorna i Bjursås! 
Hon satte sig och åkte tillbaka till Bjursås igen. Det var nog ett tag sen hon hade varit där...
Hon gick in och satte sig i en soffa och tänkte Men vilken hemtrevlig pizzeria! 
Med skor och ytterkläder satt hon där i den hemtrevliga "pizzerian" och väntade. Tills det kom en människa och undrade vad hon gjorde där. Väntar på pizza, svarade mamma. Ja sa hon som frågat, då kanske du ska gå in på pizzerian. Mamma hade gått in i en lägenhet som låg mitt emot där det tidigare hade varit ett litet livs. 
Mamma gick snopet ut ur lägenheten och in på pizzerian och hämtade två kalla pizzor som varit klara för länge, länge sen.

Min moster hade funderat vart i hela fridens namn hon hade tagit vägen! Hur kunde det dröja så för att hämta några pizzor? Hon fick sig ett gott skratt sen när mamma kom med dom kalla pizzorna och talade om vad hon varit ute på för äventyr och lägenhetsintrång hahahah :)


Fabian tränar på att äta majskrokar. Han biter av bitar och lägger överallt så det knastrar under strumporna. Framsteg är att han åtminstone stoppar dom i munnen nu och faktiskt biter i dom, det gjorde han inte förut. En vacker dag så kanske han tuggar och sväljer också, men ett steg i taget :)


Vi bor mitt i stan men är ytters sällan och går i butikerna. Idag tog vi en repa på stan och gjorde några riktigt fina fynd. En jättefin och skön mössa med bokstaven F som i Fabian på för endast 50:- och ett par "skor" för 50:-. Letade täckjacka men alla är så hårda så när han sitter i vagnen så var det nästan so hela huvudet försvann ner i den stela jackan. Hittade en mjuk och skön på Åhléns som vi kan önska i present till honom ;) 
Den var i mjuk dun och följsam när han satt.  


Robert har visat sina dolda talanger idag och flätat mitt hår, jag visste att han kunde det! 

2 kommentarer:

  1. Hahaha jag skrattar så jag gråter åt mormor! Dennis hörde knappt vad jag sa när jag skulle läsa för honom för jag skrattade så mycket hahahaha

    SvaraRadera
  2. Ha ha - vilken underbar historia om din mamma!!! Oj, nu fick jag mig ett gott skratt!! :-) Jag skulle så gärna ha sett minen på personen som bodde i lägenheten när hon/han upptäckte en främling på besök!! Karin S. :-)

    SvaraRadera