Summa sidvisningar

söndag 14 september 2014

En mycket trevlig söndagVi gick ner på stan och tog en lunch. Blir så billigt nu efter Roberts operation, vi kan dela på en portion och det blir ändå kvar.


Tidigare åt han först upp sin mat sen det jag inte orkat äta upp. Vi delade på en fetaost/rödbetssallad. Delade och delade är väl också och ta i. Jag åt mest....


När Fabian hade sovit så bröt vi mot våra principer och åkte till Torsångs cafe´ för att ge det en andra chans. Den här gången hade vi inte tänkt äta utan bara ta en kaffe.


Men nej, betyget steg inte ändå. Dålig service, smutsigt och trasigt porslin och kaffe som stått på hur länge som helst. Att det alltid är folk där beror då helt på läget för något annat har dom då inte som lockar. Båtfolket måste då vara mer än nöjd med denna sommar som varit och son delvis fortfarande håller på. Idag har det varit en fantastiskt fin dag.


Fabian var så trött på eftermiddagen och sov när mormor kom för att vara barnvakt för att vi skulle gå på bio. Vi såg världens segaste film som hette Turist, nåja det är skönt att komma ut lite och göra något på tu man hand ändå.


Det är så skönt att bo mitt i stan och att även ha mamma boende nära. Det tar typ tio minuter för henne att gå hem till oss. Det är så lätt och enkelt att bara gå på bio när man bor nära inpå. Ännu lättare när barnvakten också gör det :) 
Fabian blir så glad när mormor kommer, det är verkligen favoriten det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar