Summa sidvisningar

måndag 1 september 2014

Andra besöket hos terapeutenMed lite tunga fötter gick jag till terapeuten för ett andra samtal i morse. Mest tunga för att jag är rädd för att stöta på en person där jag helst aldrig mer vill se. Terapeuten är fantastisk. Jag hade hunnit böla flera gånger innan jag ens kommit till henne. BVC-sköterskan och barnmorskan kom fram och pratade med mig när jag satt och väntade på min tur i väntrummet. Berättade för dom vad som är på gång för Fabian och dom blev lika glada som oss över att det är något på gång för honom.
Jag har en hel del att ta itu med med mig själv.
Jag har nog gått och hållit saker inom mig alldeles för länge.


Fick ett mysigt besök av Alice och hennes föräldrar. Fabian sov när dom kom men hann vakna innan dom gått. Alice ville kramas med Fabian men han vill inte ha kramar. Det var lika när kusin Elsa var här sist. Hon skulle också ge Fabian en kram när hon skulle åka hem men han knuffade bort henne och ville inte alls ha kramar. 
Vi ska börja använda mer tecken åt Fabian när vi pratar med honom. Robert har kommit på ett tecken för "mys", man lägger handen på kinden och lutar huvudet åt sidan.
När vi gör så gör Fabian likadant och vill mysa. Vi gör framsteg både han och jag.
Mitt stora framsteg var när jag vågade köra bilen från Sofiahemmet och tillbaka till lägenheten där vi bodde utan att få en panikattack. Jag klappade mig själv stolt på axeln när jag parkerade bilen och klev ut. Att jag sen fick en parkeringsbot må så vara ;)


På eftermiddagen gjorde vi en liten utflykt till Nusnäs där dom tillverkar dalahästar. Jag köpte lite spillbitar och tänkte göra lite tavlor och annat av dom. En bit tyg med dalamotiv till nya kuddar till soffan blev det också.


På kvällen blev vi tipsade om att reprisen på Biggest Loser från den säsongen Robert var med i började idag på Sjuan. Största anledningen till att han var med där var för att hans högsta önskan var att få bli pappa.
Något han även fick bli tack vare att han var med i BL. Till världens finaste pojke dessutom. Idag efter att vi sett programmet skrev Robert såhär på sin status på Facebook:

"Repriser på Sjuan!! Biggest. Som hjälpte mig att få uppleva det största i mitt liv. Min son Fabians födelse. Lång och krokig med mycket motgångar har resan efter programmet varit. Sjukdomar, "fartgupp", en son med funktionshinder, fan och hans moster har kommit emellan. Men vi har hela tiden kollat framåt, mot nya mål i livet...nu har jag genomgått en GBP förra veckan. Jag har sett det som ett misslyckande att inte kunnat behålla min vikt. FUCK IT!! Vadå misslyckande?? Gå ner 70kg själv på 6 månader och behåll vikten sen då. Nu skiter jag iofs vad folk tycker, och jag vet att folk tycker"

Sen skrev han även en del om hockey som jag inte tog med här :) Jag är så stolt över min man, ja hela min familj och då även mig själv.  Jag har som sagt mycket att jobba med för att hitta mig själv igen, men jag ser framåt och tar en dag i taget. 
För övrigt tycker jag att det är kul att Aftonbladet Klick läser min blogg och ringer till Robert sen och undrar om hans operation ;) 

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. "Mys" är ett av de viktigaste orden i mitt vokabulär!! Vad vore livet utan "mys"?? Väääldigt tråkigt och grått!!! Nu har jag ett tecken till ordet också! Tack!! :-) Hoppas det gick bra hos terapeuten... Kram, Karin S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan aldrig få för mycket mys :) Och tack det gick bra hos terapeuten, tårarna rann som vanligt men jag gillar henne och det känns bra att prata med henne.
   Kram!

   Radera