Summa sidvisningar

måndag 11 augusti 2014

Ståskalsträning på annorlunda visVar hem till den här lilla tokfian i morse. Mamma var hemma med Fabian. Vi hade tänkt gå hem till Alice men när Fabian vaknade var det spöregn ute. Morgonen som var så fin.


Jag hade lagt ut en önskas köpa annons på en Facebook sida. Jag ville ha en ståbräda till vagnen. Då svarade Dennis att han och Elin hade en hemma i sitt förråd. Kunde ju inte bli bättre.


Lilla busfröken Alice som vägrat ta nappflaska har idag lärt sig att dricka vatten ur nappflaskan och kunde även hålla i den själv små stunder. Hon kan även sitta med och smaka på lite smått och gott och stoppa i munnen helt själv. Alice snart 7 månader klarar fler saker än vad morbror Fabian fixar. 


Dom gör sina framsteg på olika vis mina små godingar. 


Regnet avtog på eftermiddagen så vi kunde gå ut en sväng. Ståbrädan var tänkt att kunna ståskalsträna med ute. Det gick ju hur bra som helst.


Fanny och Felix kom in till oss på eftermiddagen så vi gjorde sällskap ner på stan tillsammans. Felix skulle köpa sig nya skor. Fanny har pluggat teori och klarat når mer prov och så har hon kört lite. Det går jättebra för henne. Så kul :)


Fabian blev en sån stor kille där han stod på ståbrädan. Han såg nästan lite mallig ut :)


Han stod så nöjd hela tiden och tittade på folk som gick förbi. Han försökte haffa ett litet barn som gick lite nära men hon hann undan :) Var ju första gången nånsin som han stått på stan och inte bara suttit i vagnen. Nu kan vi låna Alice så kan hon sitta i vagnen och han kan stå på brädan som en stor kille.


Pappa fick sig en riktig kram när vi kom hem. När Fanny och Felix skulle åka ut till Grycksbo igen blev Fabian ledsen. Han höll hårt i Felix T-shirt när dom skulle gå.
 Nu ligger han i sin säng och ska sova så han orkar träna mer i morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar