Summa sidvisningar

tisdag 22 juli 2014

Tillbaka till vardagen igen

Nu är vi hemma och tillbaka i vardagen igen. Igår var en magisk kväll. Rogsjön låg helt spegelblank och Robert och ungdomarna metade lite.
Nästan som en vacker tavla
Ska lägga in bilderna på datorn jag tagit med riktiga kameran och lägga upp sen på bloggen. Felix fick första fisken, en liten liten abborre :)
Den här lilla mörten fick Robert. Men han blev glad som om han fått en 10 kilos lax! Han har inte fiskat på typ tio år och var helt lyrisk över fiskarna han drog upp :-D

Det var en minst lika fin morgon i morse som kväll igår. Varmt och skönt ute redan före klockan åtta. Jag och Robert satt och drack vårt kaffe vid bordet och mormor på golvet med Fabian. Kommer verkligen att sakna det utsikten på morgonen när man titta ut. Vi har haft helt fantastiska dagar. Underbart väder och varmt och skönt i vattnet. 
Sötaste lilla Fabian. Han har också älskat att vara i Rog. Badat mycket och sovit bra.
Arbetsmyran (mamma) var i full gång i morse igen.Det har kommit fram fina stengångar man inte visste fanns.
Före
Efter
När jag skulle lägga Fabian ikväll som var supertrött redan klockan 19 ja då gick det mindre bra. Skulle skynda mig och tappade ur hela vällingen på golvet.....Imorgon är Roberts semester slut och han börjar jobba igen. Vi har mycket framför oss som väntar i augusti så det har verkligen varit skönt att fått komma bort och bara kopplat av från allt. Det är precis vad jag gjort när vi varit i Lurudden. Jag har stängt av allt. Inte grubblat eller funderat över något. Bara njutit av tystnaden och lugnet som var där. Så fort vi kom hem och man kollar i almanackan så börjar hjärnan gå på högvarv igen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar