Summa sidvisningar

tisdag 8 juli 2014

Nya framsteg igen (bildbomb)

 Idag har jag varit hos Previa igen. Mormor har varit med Fabian. När hon satt och matade honom så frågade jag han vart lampan var (som man gör varje gång han äter) Men idag chockade han oss alla! Han pekade rakt på lampan som han aldrig gjort annat!Åh man blir glad i hela kroppen varje gång han lär sig något nytt.
 Det är inte det enda han lärt sig idag. Han har sina burkar man kan stoppa i varandra som han gillat att hålla på med länge. Idag gjorde han efter mig när jag staplade dom ovanpå varandra. Förut har han bara slagit omkull dom, idag tog han efter och började att stapla dom och han var jätteduktig.

Såja syrran, du behöver inte vara rädd. Jag är här hos dig

Bästa kompisar

-Såhär hög var den!

 Det har varit en varm dag idag med så vi har inte gjort så mycket. Fabian har sovit och så har han badat i sin pool på balkongen. Där gillar han verkligen att sitta.

 Vi var ner till Åhlens och köpte en solhatt till Fabian då han växt ur den från förra året. Det kom fram en tant och frågade om vi skulle åka hiss (vi stod alldeles bredvid hissen) Svarade att det skulle vi inte och undrade om hon ville ha hjälp. Det ville hon gärna så vi tog en tur i hissen och körde ner tanten. Hon blev så glad och tacksam.

 Vi gick ner och handlade lite frukt på Hemköp och hamnade bakom hisstanten i kassan. Hjälpte henne att packa ner påsen i hennes rollator. Hon sa att möts vi på stan någon mer gång så måste ni heja på mig! :)

 Fabian började bli trött i halv sju tiden så vi gick ut en sväng till parken ovanför oss. Tog med oss kameran och testade ett annat objektiv vi inte provat så mycket. Lägger vi Fabian före sju blir det som att han sover middag och vaknar efter några timmar och blir uppe några timmar på natten istället.


Upp o ner

Dansar med syrran lite

 Han höll sig pigg och vaken en stund till när vi gick ut. Jag fick årets första myggbett också. Fast han var så trött när han väl fick lägga sig så var det svårt att somna då. Det är nog värmen. Han var alldeles klibbig. Fick komma upp en stund till, öppnade hans fönster och nu har han somnat. Fanny ska sova här i natt. Då får hon inviga nya bäddsoffan. Hon har körlektion tidigt imorgon bitti.
 Det är inte bara Fabian som gör framsteg. Även Fanny gör framsteg i sin körning och hon är jätteduktig!
Läskigt att stå helt själv!






Bildbevis på att Fabian lärt sig peka!

 Testar att flytta fokuspunkten lite.

8 kommentarer:

  1. Du ser Catherin sakta men säkert..duktiga Fabian

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man blir så glad över hans framsteg han gör. Men det är ju ändå inte att han bara är lite sen längre. Vill att han ska få rätt hjälp ♡

      Radera
  2. Helt rörda blev vi nu jag och Stefan. Underbara Fabian. <3

    SvaraRadera
  3. Härligt att han gör framsteg!! 😊
    Jättefina bilder på er!! 💛
    Följer din blogg varje dag. Är så glad gör er skull. Men hoppas ni får den hjälp ni behöver!!!
    Stora kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Ulrika va glad jag blir! Vi får hoppas att det händer något i augusti när vi ska träffa läkare igen för Fabian ♡
      Kram på dig

      Radera
  4. Nu fick jag en liten tår i ögat... Såååå kul med framgångarna!!! Så underbart för er alla att se att det går framåt trots allt... Ta vara på de fina stunderna och njut av dem. Jättefina bilder! Vad är det för kamera du har? Kram, Karin S.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Karin! Ja det är väl för skönt när det kommer nåt litet framsteg :)
      Min kamera är en Canon EOS 450D som jag köpt begagnad. Har aldrig fotat förut så jag ville inte köpa något nytt dyrt. Fick massor med tillbehör med till min kamera också till ett toppenpris :) kram på dig!

      Radera