Summa sidvisningar

söndag 6 juli 2014

Blommor och bad

 Mina rosor jag fick av Robert förut står sig fortfarande.
 Fabian sov drygt två och en halv timme på förmiddagen. När han vaknat åkte vi till Rusta och köpte en liten bassäng till honom att ha på balkongen så han kan plaska lite.
 Innan hann badade så hann han sova middag i tre och en halv timme till. Det är inte lätt att ta vara på solen när man har en liten Fabian som styr våra dagar med sina behov. Men så länge han är nöjd så är vi nöjda.
 Den gillades verkligen och han satt och badade i en timme (minst).

 Man kan njuta av sommaren på balkongen av att se en lycklig son också.



Guldlock

 Fick ett trevligt besök av en gammal jobbarkompis idag som jag inte träffat på länge. Hon har bott och jobbat i Norge sista åren. Det var verkligen kul att se henne igen.

 Fick en fin rosa liten blomma av henne som matchade in med färgerna på mina andra blommor som jag har där.

2 kommentarer:

  1. Känner så väl igen mig i att kunna glädja sig åt det "lilla" bara barnet är tillfreds. Vår dotter blir stressad om hon får för många sinnesintryck, och det har ju gjort oss ganska isolerade. Men det viktiga är att hon mår bra, det är det som är vår lycka. Att se henne avslappnad och harmonisk, att se i hennes ögon att hon är "med" och mår bra. Häromkvällen satt hon med oss och såg på fotboll (vilket vi sällan gör, men nu blev det så) och åt kvällsmat, och hon var så närvarande och delaktig och GLAD, det var så otroligt stort för oss! Hon var MED! Eller en annan kväll när vi tog en promenad till havet, och köpte glass. Hon ville ha en, hon också! HON ÅT GLASS! hon har väldigt bestämda åsikter om vad man äter, och dit hör inte glass. Men nu gjorde hon det, och vi kände en så otroligt stor glädje, inte för att det är "normalt" att äta glass eller se på fotboll, utan för att hon ville delta, vara med. Att vi kunde göra lite vanliga saker tillsammans som omväxling till alla speciallösningar och arrangemang för att livet ska funka någorlunda. jag tror du kan förstå... Så härligt för Fabian med en pool på balkongen, och vilken tillfredsställelse för er att ha en nöjd kille! Vår dotter vill inte vara på balkongen, ska man va ute ska man gå, punkt slut :-) Men för första sommaren någonsin är hon nöjd med att sitta i vardagsrummet och lyssna på cd på kvällen när vi sitter på balkongen! Det har aldrig funkat förr, hon vill ha oss alldeles intill sig, men nu - vi kan sitta på balkongen och njuta av sommarkvällen, vilken lyx :-) Ha det gott i sommarvärmen, Lena.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter underbart Lena!
      Jag blir så glad av dina kommentarer för att du verkligen förstår. Det är jättesvårt som utomstående att helt förstå. Fabian är jättenöjd att vara hemma och så älskar han att åka vagn. Det blir inte skoj för nån om inte han är nöjd. Han är inte så att han skriker eller gråter, men han är inte riktigt tillfreds och kommer till ro när han inte är nöjd. Tycker nog allt att vi är lite fantastiska vi också som uppskattar våra balkonger och tycker det känns lyx att kunna sitta där och njuta. Det behövs inte så mycket mer. Det och nöjda barn det är väl lyx om nåt det ♡
      Kram och njut vidare på balkongen och av sommaren :-)

      Radera