Summa sidvisningar

måndag 28 juli 2014

Lite promenad och lite bad

Tog med mig världens tröttaste kille ut på en promenad i morse innan det blev för varmt ute. Trots att han var så trött så kunde han inte slappna av och sova.
Vi var ute en och en halv timme och gick. Ingen rask promenad dock, min rygg har inte varit bra idag. Fabian nästan satt och sov men lyckades hålla sig vaken hela vägen hem.
Väl hemma och efter lite mat i magen somnade han direkt och sov nästan två och en halv timme. Rasmus kom in till oss och hälsade på och fick håret klippt. Han hade tre tuffa nätter framför sig att jobba, 12 timmars skift. Mormor kom också och lekte med Fabian. Dom satt länge ute på balkongen och Fabian badade i sin bassäng och plaskade så mormor var alldeles blöt hela hon. Jag passade på att ta reda på all tvätt som blivit när vi varit borta och jag kommit efter. Bytte i sängarna så ikväll blir det extra skönt att få krypa ner i en renbäddad säng. Fabian sov lika länge på eftermiddagen som på förmiddagen, så fem timmar har han sovit middag idag. Imorgon ska vi till BVC och kolla vikt och längd på honom.
När Robert kom hem från jobbet åkte vi till Roxnäs udde och badade. Så otroligt varmt och skönt i vattnet.
Vi har med andra ord haft en bra dag idag :)
I vattnet är det bara pappa som duger <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar