Summa sidvisningar

måndag 16 juni 2014

Besök av lilla Alice

 Hade tänkt göra så mycket på förmiddagen men ibland blir inte allt som man planerat. Tiden gick till mindre roliga saker och sen skulle Fabian sova. Precis när Han sovit klart knackade det på dörren och vi fick riktigt finfrämmande av sötaste lilla Alice och hennes föräldrar såklart.
 Hon har blivit så stor och duktig Alice. Hon är snart sex månader. Elin helammar henne fortfarande och vill försöka få henne att ta ersättning ibland då mjölken inte riktigt räcker längre och Alice börjat bitas väldigt. Tack och lov har hon inte fått tänder ännu. Men hon vägrar att ta flaska och inte vill hon ha ersättning heller.
 Det går då ingen större nöd på henne för hon har bland dom rundaste lår jag sett :) Men det kan ju vara skönt för Elin om Alice kan börja ta flaskan och helst ersättning också. Skönt för mig också så jag kan vara lite barnvakt åt Alice ;)
 Någon som har något bra tips på hur man ska kunna få Alice att börja ta flaska och äta annat än bröstmjölk? När Fanny var lite fick jag lämna henne till grannen för att få henne prova äta annat. Då var hon tio månader. Vägde nästan 15 kg och jag själv vägde 54 kg, man kan säga att hon tog all näring jag hade :)

 Alice är lika stark i benen som Fabian är. Det står inte på förrän hon är helt i krypställning heller och börjar krypa runt. Då är det slut på friden där hemma.



 Alice låg i myspölen och lekte. Fabian protesterade där han satt på sin lekmatta. Jag tog honom i händerna för att se vart han ville. Han gick bums till myspölen och skulle sitta bredvid Alice. Han var väldigt sugen på att ta hennes strumpor :)


 Dom kommer att bli bra kompisar Fabian och Alice när hon blir lite större. Dom då det absolut sötaste jag vet och jag älskar dom så otroligt mycket. Mina små godingar. Sen älskar jag även dom stora godingarna också :)

2 kommentarer:

  1. hej, vet inte hur de testat med ersättning men det brukar funka bättre om någon annan än mamma ger. Alice är nog inte dummare än hon förstår att mamma har annan mat:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var mitt första förslag, att låta någon annan mata henne. Dom får skippa välling och ge gröt och annat istället så länge :)

      Radera