Summa sidvisningar

torsdag 9 januari 2014

Kalas hos Elin och Dennis (världens roligaste mormor)

 Hann inte byta på Fabian hemma innan vi skulle åka så han fick inviga Sixtens skötbord. Elin fick träna lite på blöjbyte, men det blir en betydligt mindre rumpa att byta på sen.
 Fabian gillar sin syster, det märks. Idag var det som han visste att han inte fick sparkas i magen på henne. Annars brukar man i vanliga fall få sig en rejäl kick mitt i kistan.
Tittut!


Dom bjöd på tårta

 Det var Elins Dennis som fyllde 29 år. Han har precis köpt sig ett akvarium så han fick ett presentkort på Arken Zoo av oss. Annars hade han fiskar i present.


 Fabian tyckte att det var riktigt spännande med fiskarna som rörde sig därinne. Massa fina färger och rörelser.


Elin tycker också att fiskarna är spännande

 När jag och Robert träffades hade jag en sån här soffa från Ikea som heter Ekeskog. Elin var alldeles förälskad i den soffan. Hon älskade att ligga i den för den var så skön.
Igår var hennes lyckodag. Hon hittade en på blocket för endast 500:-. Så nu har Dennis sin sköna fåtölj och Elin sin sköna soffa och alla är nöjda och glada :)
Man får även plats många i den.
 Minns när jag hade min.
 Min mormor var hem en gång när någon av ungarna fyllde år. Mormor är inte så lång, typ tre äpplen hög. Hon satte sig i soffan bredvid Rasmus som är 185 cm lång.
Han höll på att skratta på sig, ja även vi andra. Hon satt så långt bak på soffan som gick med ryggen mot kuddarna. Fötterna nådde knappt utanför sittdynorna och benen var ändå spikraka haha.
Där satt hon och vickade på fötterna och såg nöjd ut.
Mormor tror inte att hon blir med på bild om hon lutar sig lite åt något håll
 Mamma vill aldrig vara med på bild. Har en annan rolig bild på henne när vi var ute och gick förra vintern. Hon körde vagnen och jag skulle ta kort.
Då ställer hon sig så långt åt sidan hon bara kunde utan att släppa vagnen. Då trodde hon att hon var utanför bild. Jag höll på att garva ihjäl mig men sa inget till henne, visade henne bilden sen bara.
Här skulle hon inte heller vara med på bild så hon lutar sig bort, går ju sådär för henne haha.

Nu syns hon inte tror hon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar