Summa sidvisningar

söndag 12 januari 2014

Får väl lov att vara med på bild själv nån gång

Har slängt ut en massa saker på blocket som inte vi kommer att få plats med när vi flyttar. Idag gjorde jag en bytes affär. Bytte en vagn mot en BabyBjörn bärsele. Den är så bra för att Fabian kan sitta framåtvänd i den och vara med och ha lite koll på läget. Nästan för mycket koll. Skulle sätta på kaffe medan jag hade honom hängande på magen, helt plötsligt hade jag fyra armar! Kände mig som en bläckfisk! Han var med och skulle ta allt jag hade hahaha.
Var jättenöjd att sitta där och blev sur när jag tog ur honom.
Provade den andra selen jag redan hade. Den kan man även ha på ryggen, något jag inte testat förut då det är lite svårt att sätta på den själv då. På magen går bra själv, men i den här kan han bara sitta med ansiktet vänt mot mig i och det gillar han inte riktigt. Han är inte så lätt att bara då han inte håller upp sig riktigt själv utan man måste oftast hålla i honom med båda händerna och då är det svårt att kunna göra något annat.
Han trivdes riktigt bra att sitta på ryggen. Satt där länge och njöt. Lutade sig mot min rygg och myste lite för att nästa sekund försöka att dra av mig håret :) Verkligen mysigt!
Vår gård, så ljust och fint med lite snö.
Vår altan i vinterskrud, snart är den inte vår längre...
 Älskar Fabian och alla hans roliga miner. Kan vända på en sekund från att se jätteglad ut till.....
 .....finurlig.......till......jättesur!

 Sen myser man lite med pappa och vips så slits brillorna av!

Vårt hem är en misär. Saker och kartonger överallt, blandat med leksaker, skor och kastruller som vanligt :)

Fabians rum

Fannys rum

"Fina" köket

Felix rum

Lilla ligisten letar saker att sprida runt men lådorna är tomma
Tog en paus och gick upp till Ica Maxi och fick lite frisk luft hela familjen. Såg ut som en luffar familj när vi gick dit. Hade tre stora påsar med pant med oss. Blev en bra affär i alla fall. Hade en blöjrabatt på 100:- med oss, sen hade Ica rabatt om man köpte tre paket blöjor . Med rabatter och pant så fick vi tre paket blöjor och en familjekalender för 220:- det är billigt det! Skulle ha blivit 443:- egentligen, som Bjursing gör det en ännu lyckligare :)

2 kommentarer:

 1. Jag kommer ihåg när jag satt på pappas rygg och vi gick ut på skogspromenader med honom. Härliga minnen!! :-) Fabian skulle säkert tycka om att sitta på din rygg i en sådan sele som ser ut som en slags ryggsäck med aluminiumram. Då kommer han upp en bit och det är lättare att se sig omkring. Vet du vilken typ jag menar?? Lycka till med flytten! Jobbigt när man bor bland kartonger men skönt när det är över.
  Karin S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en sån också som jag fyndat på loppis! :-) Den är perfekt på ute promenader då den är lite rejälare. Den här Ergobaby selen är smidigare att ha inomhus och med i butiker :)

   Radera