Summa sidvisningar

tisdag 10 december 2013

Sista dagen med penicillin!

 Nu är den sista dosen tagen! Ingen är gladare än Fabian för det! Vi har försökt träna lite försiktigt idag. Han är fortfarande väldigt slemmig och rosslig i halsen och har hosta.

 Det blev inte många minuter förrän han tröttnade och vi fick byta aktivitet.

 Här var han faktiskt glad fast han ser galen ut. Han har nog inte vänt sig till mage på nästan en vecka. Idag blev det en vändning till mage men inte tillbaka. Men alltid något.


 Bilderna hamnade i lite fel ordning men det har väl ingen större betydelse.
 Idag ringde dom från LSS och sa att dom fått in vår ansökan om assistent. Hon jag talade med var jättetrevlig, talade om vilka uppgifter hon ville ha kompletterade av oss och inskickade. Passar ju perfekt att vi ska träffa läkaren på Habiliteringen imorgon då vet vi vad vi ska fråga om för intyg.

 Det löste sig så bra att Robert börjar jobba tidigare och kan följa med oss dit, Det känns verkligen toppen skönt.



Jag tycker att Fabian har blivit så smal. Han har inte alls samma matlust som förut. Han äter i alla fall mat nu och det är ju skönt, dock tar det en otrolig tid att få i honom den fast den är helt slät pure´.
 Kan inte vara normalt att behöva sitta en hel timme för att få i honom all mat. Ska ta upp det med läkaren imorgon med. Nu har älskade mannen kommit hem från jobbet och vi ska äta lite middag.
                                                                 Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar