Summa sidvisningar

tisdag 24 december 2013

Julafton hos Roberts föräldrar

 Roberts mamma är jätteduktig på mat. Blev såklart julmat idag med. Men det var gott även idag.
Till dessert var det en massa goda ostar, jag älskar ost! Det är nog min största last! Skulle kunna leva på bara ost i olika former och smaker. 
Fabian höll koll på farmor i köket och åkte efter henne vart hon gick
 Det var första gången som Fabian kunde röra sig fritt hemma hos farmor och farfar. Den är så liten och lätt att ta med sig hans gåstol.

Fint ljusfat med lyktor från rusta

 Efter maten blev det julklappsutdelning. Fabian fick såklart flest paket, mycket blinkande spelande leksaker som han gillade.
Den jag gillade bäst var åkpåsen med en varm skön ullfäll som han fick. Perfekt för nu kan Elin få tillbaka sin gamla och ha till Sixten så slipper någon av dom frysa.
Tomtemor som delade ut klapparna

Nicki

Maja

 Vi fick julklappar även vi stora.
 Av Håkan, Roberts bror fick vi presentkort på Polarn o Pyret och av hans föräldrar presentkort på Ikea. Vilka toppen klappar!!

Farmor Kathryn

Fabian får hjälp att öppna det stora paketet av Fanny

Farfar Leif

Läser nya boken

Såg ingen mistel men det gick tydligen bra att pussas ändå


 När man äter trycker det gärna på i andra änden, då är det tur att det finns en potta i närheten.

Den härliga åkpåsen

 Fabian var så stilig i sina nya julklapps kläder han fick av Fanny och Jesper. Imorgon åker dom två turtur duvorna iväg på kryssning. Två nätter ska dom vara borta, kul att dom hittar på saker och inte bara sitter hemma.
 Själv hoppas och längtar jag efter att Robert ska bli frisk så vi kan gå ut och röra på oss lite efter all mat som varit. Jag kan ju självklart gå ut ensam, men det är så kul att gå tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar